Rookvrij sportterrein!

Nieuws

Rookvrij sportterrein!

Rookvrij 2.jpg

Rookvrij sportterrein!

Het terrein van onze sportaccommodaties wordt binnenkort ROOKVRIJ.

De sportaccommodaties zijn een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom binnenkort de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo bieden wij iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers, ouders of medewerkers van de accommodatie. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Binnenkort zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op ons terrein, ook rokers! We gaan rokers wel vragen om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree en andere plekken binnen onze accommodaties, zoals fietsenstallingen etc. worden rookvrij. In de grond en aan de gevel geplaatste asbakken worden verwijderd.

Rookvrij 2.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.