Verenigingen en partners

Verenigingen en partners

In onze accommodatie geven wij jou energie samen met verenigingen en partners. Of je nu energie krijgt van ontspannen, jezelf uitdagen, iets nieuws leren of samen iets leuks doen, bij ons kan je altijd terecht voor je sportieve activiteiten.


De diversiteit aan verenigingen binnen onze accommodaties is te groot om hiervan een opsomming te maken. Kijk op de website van de sportraad om te kijken welke verenigingen actief zijn binnen Delft. Sportraad van Delft - De Delftse Sportraad


Buurtsportcoaches
Wij faciliteren de buurtsportcoaches zodat zij kunnen werken aan een vitaal Nederland. De activiteiten zijn bedoeld om de inwoners van Delft lekker te laten bewegen. Zij zijn er voor jong en oud!

Verenigingshallen

Binnen Delft zij er ook een aantal verenigingshallen. Deze kunt u ook huren. Dit kunt u regelen via de websites van de verhuurders:

Sporthal Tanthof

Sporthal Kerkpolder

Sporthal Wippolder

Sporthal Fortuna

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.